Gezelligheid in Rozenburg

Als één van de oudste horecagelegenheden van Rozenburg heeft de Pico-Bar een naam opgebouwd als muziek, eet- en evenementencafé.

De samenstelling van de gasten die de Pico-Bar bezoeken is zeer gevarieerd. Het weekend is voor de jeugd terwijl de rest van de week voor de wat oudere gast is. De groep vaste klanten is groot en divers. Naast de vaste klanten komen er ook veel internationale gasten.

De sfeer in het café is gezellig, gemoedelijk en relaxt. Er is altijd wel iemand in voor een praatje, een gezellig spelletje kaarten, dobbelen of een potje darten. Uit onze keuken komen de heerlijkste verse maaltijden voor de klanten. Onze kaart biedt verschillende gerechten voor ieder wat wils. Naast de gewone kaart hebben wij ook een bestelkaart voor bedrijven en particulieren.

Naast de ambachtelijke keuken beschikt de Pico-Bar over een hotel met een ruim aantal kamers voor uw overnachtingen. De kamers zijn eigentijds en modern ingericht met tv, telefoon, wekkerradio en internetaansluiting. Er zijn kamers met en kamers zonder, douche en toilet. 

 

Catering service

catering klein

 

 


facebook icon